har købt billetter til
BROS i
   
All Things Live & Harald Nyborg præsenterer BROS
Så blev der mørkt

Fire BROS i storslået samarbejde bag den første og største danske Comedy Arena Tour nogensinde, når de rammer Danmarks fire største byer med fuld effekt i 2024!

BROS – Så blev der mørkt er et live comedyshow med:

JOEL HYRLAND & HADI KA-KOUSH
bedre kendt som ADAM & NOAH
MAHAMAD HABANE
MELVIN KAKOOZA

Sammen bringer disse fire komikere en kombination af mørk humor, som Danmark aldrig har set før. Fra Adam & Noahs skarpe sketches over Mahamad Habanes stand-up til Melvin Kakoozas unikke humor er det en sammensætning, der garanterer et show fyldt med noget at grine af fra start til slut.

Vi snakker et line-up af komikere, der tilsammen har solgt en kvart million billetter, vundet awards for deres comedy og allerede har spillet utallige shows landet rundt.

Et ustoppeligt comedy-team, der går på scenen sammen
– hver især mastodonter af deres felt

Joel Hyrland
& Hadi Ka-koush

Joel Hyrland & Hadi Ka-koush, skaberne af Adam & Noah, har givet danskerne latterkramper i snart 10 år. Og nu har de indvilget i at optræde sammen igen under de her nye rammer. Deres seneste bedrift var to shows i Royal Arena, og helt passende lægger de vejen forbi arenaen igen.

Mahamad Habane

Mahamad Habane har slået sit navn fast i toppen af dansk stand-up med optrædener til Kronprinsparrets Priser, Zulu Comedy Galla, som vært til DM i stand-up og senest med sit one-man show “Ham der komikeren”, der blev afrundet med et brag i Falkoner Salen, og så har du vel også set ham i ”Stormester”?

Melvin Kakooza

Melvin Kakooza behøver heller ikke nærmere introduktion med bedrifter som vinder af DM i stand-up 2017, han har lagt Danmark ned med 5 sæsoner af comedyserien ”Sunday”, sit eget late night show og har utvivlsomt vundet danskernes hjerter, og nu er han også klar til sin første store danske comedy tour.

Det bliver en unik, historisk og vild oplevelse, når de 4 BROS går på scenen sammen i BROS… så blev der mørkt!

Til efteråret 2024 rammer de 4 BROS arenaerne i København, Odense, Aarhus og Aalborg – der bliver rift om billetterne, og de bedste pladser bliver solgt i presale, der udbydes her på BROS.dk.


præsenteres i samarbejde med All Things Live & Harald Nyborg.

Bromateriale

Her kan du downloade vores bromateriale
samt plakat og pressemeddelelse.

Er på vej

Hent BROS plakaten

JPG PDF

Så blev der mørkt

Skriv hvis du har spørgsmål, bro